Zolang je wilt en zolang je lid blijft. Het abonnement loopt automatisch door, tot je zelf opzegt of zodra de maandelijkse betaling stopt.

Voor € 10 per maand is het abonnement uitsluitend voor jou bedoeld. Wanneer je het leiderschap van anderen ook wilt helpen ontwikkelen, wijs ze dan op de mogelijkheid om zelf een abonnement te nemen, via Abonneer in de menubalk.

Bij abonneer in de menubalk. Zodra je je afmeldt, is je abonnement opgezegd. Je leest het ook in de algemene voorwaarden. Ook wanneer je de maandelijkse contributie stopt, is in die maand je lidmaatschap beëindigd. Geen gedoe en zodra je je weer aanmeldt, begint er gewoon een nieuw abonnement.

De meeste bedrijven bieden hun werknemers een jaarbudget aan, om zich te ontwikkelen, daarvan kun je de kosten afschrijven. Of regel het met je leidinggevende om het abonnement te verkrijgen. Je leidinggevende kun je trouwens ook meteen de tip geven om lid te worden, want Leidinggevend Nederland is de doelgroep.

Ga in de menubalk naar Abonneer en vul daar je gegevens in. Door via automatisch incasso, met behulp van Mollie, € 10 per maand over te maken ben je lid en heb je toegang tot alle video’s over Leiderschapsontwikkeling, Teamherstel en Ego-reductie.